Vision-body met Wereldkampioen Peter Geerolf

Reactie van Wereldkampioen Peter Geerolf op zijn eerste training met Vision-Body…

1/ De dag zelf:

Thank you so much David for giving me the honour to test this amazing unbelievable state of the art EMS – device ,but now in a wireless suit , i must say as a 21 years experienced fitness and competition bodybuilder and also expierenced with EMS training ,this was my most surprising elektronic workout ever ,the best i had. The electric current you feel is really comfortable and so penetrating deep in muscle fibres , you feel the difference that its going especially trhough the nerves ,extraordinary feeling and i also was stunned by the very powerful current that flows throught the suit and this only powered with a little battery power supply on your
waiste and of course the flexibility of the suit gives you unlimited abitity to move in any way you want.. I tested this on 100% and i must tell you , it felt like a did a super heavy workout in just 10 and 15 minutes. I am convinced this is a breakthrough.

2/ De dag nadien:

Ik voel een echt afbraak gevoel amai heel intens zoals ik ander heel zwaar zou getraind hebben maar het grote verschil is nu ook de contractie controle dat ik nu heb over de gestimuleerde delen van spieren is buitengewoon net alsof mijn zenuwen beter doorgang hebben en ook enorm hardheid op mijn buik en gluteus waar ik 100 procent gegaan heb, echt de beste EMS ooit een droompje om in huis te hebben ik zou nog een hele tekst kunnen van schrijven en ook omdat ik op training heel creatief ben zie ik trainen zelf bodybuilden met zo’n pak oneindig veel mogelijkheden…

https://www.facebook.com/Slimcab-Health-Concept-335276353285696/?ref=hl

https://www.youtube.com/channel/UCBOBd-N2WmiYjUC5wOEkp2w

Gepubliceerd door Slimcab Health Concept

Professional photographer from a personal, maverick & unconventional point of view…. Speaker, motivator and entrepeneur....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: