Wat is de Slimcab / TFM methode eigenlijk….

 

Thermo Fysiologische Methode

 

Reeds 45 jaar bestaat deze van oorsprong Zwitserse manier van actief sporten in een door therapeutisch IR straler verwarmde cabine.

Universiteiten in Nederland (Wageningen) en België (Leuven)  hebben na intens onderzoek kunnen aantonen dat de resultaten verbluffend waren.

Niet alléén minder verzuring, maar ook een betere doorbloeding en vermindering van cellulitis en vetopslag zijn grote voordelen door het oefenen in “Slimcab”.

Bovendien bleek uit onderzoek dat de resultaten blijvend en geleidelijk waren , en gericht op de plaatsen die graag aangepakt worden.

Aan de basis ligt de UNIEKE therapeutische breedspectrum IR , die ook voordelen biedt voor mensen met rugklachten, fibromyalgie en reuma.

Sporten (bewegen) in de Slimcab zorgt dus niet alléén voor een fysieke verbetering en mentale gezondheid (oververmoeidheid & stress),  maar geeft ook een blijvend resultaat en kan tot op heel hoge leeftijd worden volgehouden door het liggend oefenen.

Andere voordelen van actief zijn in de “Slimcab” zijn een verbeterde stofwisseling en verhoging van de reinigingsfuncties, een betere doorbloeding van het lichaam, een positief effect op een hoge bloeddruk, activering van de lymfedoorstroming door een vergrote spieractiviteit en een optimalisatie van het afweersysteem.

Slimcab heeft ook uit 20 jaar ervaring als enige afgestapt van de oorspronkelijke weerstanden om meerdere redenen.

Ten eerste zijn de in andere gebrukte TFM cabines gebruikte systemen zeer breekbaar , niet duurzaam en vragen een wekelijkse investering van om en bij de 50 €.

Bij Slimcab doet U makkelijk 1 jaar met dit bedrag.

Wij hebben ook ons weerstandsysteem laten patenteren, zowel op het gebied van type weerstanden als specifieke locatie van de lussen.

Deze plaatsing zorgt als enige voor een stijging van effectiviteit van 10%, omdat het lichaam “verplicht” wordt een natuurlijke correctie uit te voeren.

De beweging zelf daarentegen gebeurt door het “Slimcab Resistance System” uitermate geleidelijk en gelijkmatig, wat aangenaam aanvoelt en blessure preventief is.

Bovendien heeft Slimcab géén 4, maar 8 lussen om ook geoefende sporters aan hun trekken te laten komen.

Het is dan ook zeer makkelijk en snel mogelijkom uit –en in te haken en intensiever of minder intensief te gaan bewegen afhankelijk van de sterkere of minder sterkere spiergroepen.

De verhoogde instap van de Slimcab, zorgt er ook voor dat zowel zwaarlijvige als personen van alle leeftijden perfect kunnen sporten in de cabine.

De ruime cabine is comfortabel en stelt klanten in staat om méér dan 200 medisch en fysiologisch verantwoorde oefeningen moeiteloos te laten uitvoeren.

De matras in de Slimcab is van hoogwaardige kwaliteit en de hoes is wasmachine bestendig. Dit heeft een ongelooflijk hygiënisch voordeel, aangezien er getranspireerd wordt in de cabine.

De Slimcab TFM cabine is ook volledig personaliseerbaar. Dwz. alle kleuren zijn mogelijk van zowel de cabine als de matras, zodat ze perfect integreerbaar zijn in elk design.

Al deze redenen maken de Slimcab tot de kwalitatiefste en innovatiefste cabine die momenteel te verkrijgen is , maar ook constant evolueert naar de noden van klanten en uitbaters.

 

Meer info op www.slimcab.net  –  facebook  –  youtube

Gepubliceerd door Slimcab Health Concept

Professional photographer from a personal, maverick & unconventional point of view…. Speaker, motivator and entrepeneur....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: