Infraworld , betaalbaar welzijn voor iedereen…

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat infraroodwarmte het menselijke organisme positief beïnvloedt. Mensen die regelmatig gebruik maken van infraroodwarmte, voelen zich over het algemeen beter. De infraroodtechniek van Infraworld produceert een heel zachte, maar efficiënte straling die een weldaad is voor het lichaam.

Grijp de kans en ga vitaler door het leven – dankzij de dieptewarmte van Infraworld.

Infraworld is dé pionier in vlaktestralingstechnologie. Met behulp van het digitale besturingssysteem wordt de infraroodwarmte precies ingesteld en gelijkmatig en in alle richtingen afgegeven. Resultaat: het lichaam baadt in een zee van behaaglijkheid. Infraworld, dat is echte infraroodwarmte, die echt werkt.

Dat bevestigen onze klanten, die onze infraroodcabines al meer dan tien jaar met succes gebruiken, keer op keer weer.

De energie die op het huidoppervlak inwerkt, is bepalend voor de weldadige werking. De warmte-energie wordt opgenomen door de bovenste huidlagen, dringt via de bloedvaten van de huid in het lichaam en verspreidt zich dankzij de betere bloedcirculatie snel door het hele organisme. Positieve gevolgen: een hogere lichaamstemperatuur en flink zweten.

infra2 Het is al jaren bekend dat regelmatige zweetkuren gunstig zijn voor het menselijke organisme. De infraroodwarmte van Infraworld bevordert het natuurlijke zweetproces op een gezonde manier, zonder daarbij de bloedsomloop al te zwaar te belasten. Dat intensieve zweetproces gebeurt van binnen uit zodat de huid ook intensief wordt gereinigd. In een infraroodcabine van Infraworld scheidt het lichaam trouwens meer zweet af dan in een aanzienlijk warmere sauna.

Het efficiënte en positieve gebruik van de Infraworldwarmte steunt op drie pijlers: de instelbare bestralingsintensiteit, het grote en gelijkmatige bestralingsveld en een cabinetemperatuur die de bloedsomloop niet belast. Daarom kunnen ook gevoelige gebruikers, oudere mensen én kinderen zonder problemen van de warmte genieten zonder dat het lichaam afziet. ir

Elke mens wil zich goed voelen en van een goede gezondheid genieten. Een regelmatig gebruik van de Infraworldcabine heeft een positieve invloed op het immuniteitssysteem. Het hart en de bloedsomloop worden op een aangename en gezonde manier gestimuleerd. Mensen met rug- of gewrichtsproblemen kunnen gebaat zijn bij infraroodwarmte. En dat de spieren ontspannen en het lichaam na het sporten sneller recupereert, zal elke gebruiker meteen aan den lijve ondervinden.

De combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en een positieve instelling is de bron van alle levensenergie en de natuurlijke basis voor meer vitaliteit. En met de intensieve, maar weldadige stralingswarmte van Infraworld bereikt u het optimale welzijn!

Info : https://slimcab.net/infraworld/  –  0032/486866187

Bel voor afspraak in Showroom Sint-Martens-Latem : 0032486/86.61.87 of  info@slimcab.be

Gepubliceerd door Slimcab Health Concept

Professional photographer from a personal, maverick & unconventional point of view…. Speaker, motivator and entrepeneur....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: