De Coolste health en lifestyle bloggers in het Nederlands…

Gezond eten en regelmatig sporten kan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Het wereldwijde web zorgt ervoor dat je lief en leed kunt delen met sportende meiden over de hele wereld. Niet alleen wij hebben er onze missie van gemaakt om jou te voorzien van je dagelijkse dosis fitspiration, we doen dit samen met een aantal andere inspirerende Nederlandse bloggers.

Geen van deze meiden is hetzelfde, maar voor ieder staat een gezond en fit leven voorop. Bloggen lijkt misschien makkelijk, maar het opzetten en vooral onderhouden van een blog, heeft heel wat voeten in de aarde. Wij laten ons met plezier inspireren door hetgeen waar de andere meiden mee bezig zijn en we leren daar ontzettend veel van. Daarom willen we vandaag een aantal van de tofste Nederlandse health & lifestyle bloggers in de spotlights zetten.

CHECK IT OUT…HERE

Gepubliceerd door Slimcab Health Concept

Professional photographer from a personal, maverick & unconventional point of view…. Speaker, motivator and entrepeneur....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: