Instituut in de kijker…Body-S (Nederland)

Sporten in de Slimcab zorgt niet alleen voor fysieke verbetering en mentale gezondheid (oververmoeidheid & stress), maar geeft ook een blijvend resultaat.

Reeds 45 jaar bestaat deze van oorsprong Zwitserse manier van actief sporten in een door therapeutisch IR straler verwarmde cabine.
Universiteiten in Nederland (Wageningen) en België (Leuven) hebben na intensief onderzoek kunnen aantonen dat de resultaten verbluffend zijn.

Aan de basis ligt de UNIEKE therapeutische breedspectrum IR, die ook voordelen biedt voor mensen met rugklachten, fibromyalgie en reuma.

De Slimcab heeft het weerstandsysteem laten patenteren, zowel op het gebied van type weerstanden als specifieke locatie van de lussen. Deze plaatsing zorgt als enige voor een stijging van de effectiviteit van 10%, omdat het lichaam “verplicht” wordt een natuurlijke correctie uit te voeren.

De beweging zelf daarentegen gebeurt door het “Slimcab Resistance System”, uitermate geleidelijk en gelijkmatig, wat aangenaam aanvoelt en blessure preventief is.

Bovendien heeft Slimcab geen 4, maar 8 lussen, om ook geoefende sporters aan hun trekken te laten komen.
Het is dan ook zeer makkelijk en snel mogelijk om uit en in te haken en intensiever of minder intensief te gaan bewegen, afhankelijk van de sterkere of minder sterke spiergroepen.

Slimcab

Bron en tekst : © Body-S

Gepubliceerd door Slimcab Health Concept

Professional photographer from a personal, maverick & unconventional point of view…. Speaker, motivator and entrepeneur....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: