Nog maar eens bewezen…Slimcab centra hebben DE oplossing…;)

 

22497197_10209407714924857_2097201614_o

De basis blijft de TFM methode (thermisch fysische methode) waarbij er specifieke oefeningen gedaan worden in een verwarmde Slimcab cabine.

Naast de gewone TFM methode met warmtegeneratie biedt de cabine met volspectrum infraroodstraler extra voordelen voor uw lichaam:

  • de warmte van infraroodstraling zorgt ervoor dat uw spieren sneller opgewarmd zijn wat resulteert in minder pijnlijke spiertraining
  • het zorgt voor een snellere stofwisseling, ontgifting en vetverbranding
  • infraroodwarmte zorgt voor een intensere zelfgenezing  en geeft meer vitaliteit, wat op zijn beurt resulteert in vermindering van stress en vermoeidheid
  • een betere doorbloeding van de huid en dus ook bloedcirculatie
  • bestrijding van cellulite

 

De oefeningen in de cabine zijn ontlastend voor uw lichaam omdat ze al liggend uitgevoerd worden, u zal merken dat u centimeters en gewicht verliest, een strakkere huid krijgt én dat uw conditie erop vooruit gaat!
Net omwille van de infraroodstraler zijn deze oefeningen zeer aan te bevelen voor mensen met CVS, fibromyalgie, reuma, spier – en gewrichtspijnen.
Elke klant vertrekt vanuit een standaardprogramma dat gepersonaliseerd wordt aan de noden van de klant zelf.

VOEDINGSADVIES

Samen op weg naar een gezonde levensstijl!

Wilt u snel maar op verantwoorde manier afslanken? Dat kan! De Slimfit afslankingsmethode bestaat uit een totaalpakket van enerzijds gewichtsverlies met het eiwitrijke dieet en anderzijds een stabilisatie van het gewicht dankzij een opvolgprogramma en het aanleren van een gezond voedingspatroon. Door de hoge eiwitkwaliteit van onze producten, een correcte suppletie en een goede begeleiding kunnen wij u een optimaal resultaat garanderen.

Bron: Slimfit Zomergem

http://www.slimfitzomergem.be/infrarood-warmte-cabines

Gepubliceerd door Slimcab Health Concept

Professional photographer from a personal, maverick & unconventional point of view…. Speaker, motivator and entrepeneur....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: