Infrarood en Slimcab : Succes formule

Wat is infrarood

De zon straalt licht uit wat bestaat uit een spectrum van verschillende golflengtes. Iedere golflengte staat voor een kleur en gecombineerd geeft het het witte licht wat de zon uitstraalt. Infrarood betekent ‘onder het rood’ en is de licht golflengte die naast het rood ligt. Infrarood is voor het menselijk oog niet waarneembaar, maar de veilige elektromagnetische straling heeft wel degelijk effect. Objecten, waaronder ons lichaam, worden door infrarood energie opgewarmd. De infrarood energie dringt tot 5 mm door in ons lichaam en heeft talloze positieve effecten op de huid, het lichaam en de vetcellen.

Infrarood wordt in 3 types, of golflengtes, opgedeeld – de lange, middel en korte golflengte. Iedere golflengte dringt dieper door in onze huid en heeft een positief effect op de lagen van onze huid.
type A = kortegolf straling dringt door tot de hypodermis
type B = middengolf straling dringt door tot de dermis
type C = langegolf straling dringt door tot de epidermis

ir

De Slimcab die gebruikt wordt bij infrarood training werkt met alle 3 deze straling types.

De positieve effecten van infrarood training op ons lichaam en gezondheid

Infrarood training combineert sporten met de voordelen die infrarood straling op ons lichaam heeft. In de eerste plaats is dat natuurlijk een versnelde vetverbranding, maar infrarood straling geeft nog veel meer positieve effecten.

slimcabnew3
Expressions @Estetika

Verhoogde vetverbranding

Met een infrarood training sessie verbruik je tot 5x meer calorieën dan bij een gewone trainingssessie. Je verbruikt hierdoor veel meer calorieën met gevolg een versnelde afname van gewicht en lichaamsomvang.

Ontgiften lichaam

Het lichaam absorbeert infrarood energie met hetzelfde gemak als dat het energie van de zon absorbeert. Hierdoor wordt de kerntemperatuur van het lichaam verhoogd en wordt ontgifting gestimuleerd. Infrarood training is een zweettherapie welke gifstoffen efficiënt uit jouw lichaam zal afvoeren.

Een goed gevoel in een gezond lichaam

Infrarood is uitstekend voor jouw humeur. Zo wordt infrarood lichttherapie al lange tijd ingezet tegen depressies. Je zult je beter voelen, gelijk al na de eerste sessie.

cropped-slmftadj

Een mooie jonge huid zonder cellulite

Infrarood stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Collageen is de natuurlijke stof in de huid die ervoor zorgt het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan. Je huid zal er mooier en jonger uit gaan zien.  Ook zal jouw cellulite sterk verminderen.

Een goede nachtrust

Infrarood energie is zeer bevorderend voor een gezonde en ontspannen slaap. Met een betere nachtrust zul je uitgerust en met meer energie aan jouw dag beginnen.

Pijnloze gewrichten

Door de opwarming en verbeterde doorbloeding die infrarood tot gevolg heeft zullen pijnlijke gewrichten voelbaar beter aanvoelen. Niet alleen zal de pijn sterk afnemen of geheel verdwijnen, gewrichten zullen ook veel soepeler bewegen. Infrarood training is ideaal voor mensen met spierreuma, artrose of Multiple Sclerose (MS), uiteraard mits de gezondheid het toelaat. Aangezien deze groep vaak veel medicijnen (pijnstillers) slikt, is de verhoogde ontgiftende werking van infrarood training een zeer welkom geschenk.

Infrarood training voor versnelde vetverbranding, gewichtsverlies, ontgiften van jouw lichaam, cellulite vermindering en een mooiere huid.

 

Gepubliceerd door Slimcab Health Concept

Professional photographer from a personal, maverick & unconventional point of view…. Speaker, motivator and entrepeneur....

Eén opmerking over 'Infrarood en Slimcab : Succes formule'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: