De SlimCab IR straler werkt echt !!!

Nieuw onderzoek wijst uit dat onze IR straler echt enorm helpt om vetverlies en gewichtsafname te bekomen…

SlimCab Infrarood: Therapie, die werkt !!!

Infraroodtherapie is een subgroep van de thermotherapie. Een infraroodstraling met een korte golflengte dringt diep in het bestraalde weefsel, waar zij gezondheidsbevorderend werkt.

De infraroodstraling is een vorm van natuurlijke zonne-energie, die slechts in geringe mate de omgevingslucht opwarmt. Zo’n 80% lichtenergie wordt dus eerst in warmte omgezet, wanneer zij op een vast lichaam stoot. De temperatuur van 45°C die ontstaat bij een lichaamsbehandeling is aangenaam en weldadig.

Diepwerkende warmte

De korte golf infraroodstraling (SlimCab) heeft een bijzonder zachte werking, aangezien het grootste deel van de stralen doorheen de opperste huidlagen en de kiemlaag dringt, zonder daarbij geabsorbeerd te worden. De dieptewarmte dringt ver in de onderste huidlagen. De huid en de spieren worden door de warmte gestimuleerd, met sterk transpireren als gevolg.

Ontgiften en vermindering van de lichaamsvetten

Het lichaam zweet niet enkel water uit, maar ook toxische stoffen, die ons organisme belasten. Uit een onderzoek van de Nedersaksische Academie voor Fotogeneeskunde en Gezondheidsvorming blijkt dat:  “infraroodstraling het gewichtsverlies stimuleert. De inwerking van infrarood licht kan het lichaamsvet in grote mate verminderen. De stralen bereiken de bloedvaten in het vetweefsel, verwarmen ze, waardoor ze uitzetten en er bijgevolg een betere doorbloeding is van het vetweefsel en een beter transport van de vetzuren”.

De testreeks van de Academie resulteerde bij zo’n 50% van de personen in een mogelijke gewichtsafname tussen zes en tien kilogram binnen 4 weken.


Bron:
Dr. med. Gerhard Emrich, Medizinische Redaktion Mediscope AG,
Alfred Escher-Strasse 17, 8002 Zürich

Unieke SlimCab-converted-1

Gepubliceerd door Slimcab Health Concept

Professional photographer from a personal, maverick & unconventional point of view…. Speaker, motivator and entrepeneur....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: